Avantatges i descomptes

Botigues

 

Montserrat

Montserrat

Descomptes especials en allotjament, visita i museu.

Montserrat és un fenomen ric i pluridimensional: un parc natural únic al món, un dels museus més importants del país i el santuari de la Patrona de Catalunya.

A Montserrat trobareu, a part de les activitats pastorals del santuari, una àmplia i variada oferta d’activitats de lleure, culturals i de natura.

El col·legiat i el seu acompanyant es podran beneficiar dels descomptes següents presentant el carnet del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona

- 10% de descompte en reserves d’allotjament, a l’Hotel Cisneros i les Cel·les Abat Marcet.
- 10% de descompte en el paquet Visita. Inclou: bitllet anada i tornada amb el Cremallera de Montserrat o l’Aeri, una àudio guia, entrada al Museu Montserrat, entrada a l’Espai Audiovisual, Mapa i guia del Museu a l’Aire Lliure, degustació de licors típics de Montserrat, dinar, Exteriors del Santuari, Escolania, Verge de Montserrat,...
- 2x1 en el paquet Montserrat Cultura. Inclou: una àudio guia, entrada al Museu de Montserrat, entrada a l’espai a l’Aire Lliure.

Els descomptes no són acumulables a d’altres ofertes i/o promocions.

Per a informació i reserves cal contactar amb el Departament comercial i de reserves de Montserrat al telèfon 938 777 701.

Informació relacionada:

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web