Avantatges i descomptes

Botigues

 

La Vanguardia

La vanguardia cat

Subscripció digital exclusiu per a Metges

El Col·legi de Metges de Barcelona i La Vanguardia han signat un acord de col·laboració perquè tots els Metges MIR puguin acollir-se a una oferta exclusiva de subscripció digital.

2 mesos gratis de subscripció digital a La Vanguardia i amb tots els avantatges del Club Vanguardia. I a partir del tercer més tindràs un preu especial de només de 0,90 €/mes els següents 3 mesos, i a 4,90€/mes a partir del cinquè mes i durant 1 any. Sense compromís de permanència.

La contractació d'aquesta subscripció digital inclou:
- La Vanguardia edició impresa (català i castellà) a tots els dispositius: mòbil, tauleta i ordinador. Primera edició a partir de les 00.30 h, i accessible des de 3 dispositius a la vegada.
- Tots els suplements de LV en format digital: Magazine, QueFem?, Cultures, Viure, Diners…
- Tots els articles tancats del Web de LV (edició impresa + tots els articles d'opinió).
- 1 Targeta del Club Vanguardia (http://club.lavanguardia.com/) amb la que podran gaudir de més de 1.000 descomptes en gastronomia, oci, viatges, compres i molt més.

Aquesta subscripció es renovarà automàticament a un preu especial de 4,90 €/mes (50% de descompte) el primer any i sense compromís de permanència de cap tipus.

Oferta exclusiva per a Metges:  Formulari de subscripció

Per a incidències o canvis de servei de les subscripcions vigents, podeu contactar el telèfon 933 481 482  a disposició de tots els  Col·legiats subscriptors, de dilluns a divendres de 8-20h ininterrompudament, i caps de setmana i festius de 9-13h.

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web