Avantatges i descomptes

Botigues

 

Museu FUNDACIÓ SUÑOL

Fundació Suñol

Col·lecció d’art contemporani de Josep Suñol

La Fundació Suñol és una entitat privada sense ànim de lucre que mostra al públic la col·lecció d’art contemporani de Josep Suñol, formada per més de 1.200 obres d’art, que es van exposant en formats cronològics, temàtics i monogràfics.

A més d’exposicions sobre els artistes Yamandú Canosa i Luis Frangella, durant l’any 2011 podrem veure una selecció d’algunes de les peces del fons de la col·lecció, d’artistes com Andy Warhol, Manuel Millares, Miquel Barceló, Jean Arp, Lucio Fontana, Susana Solano, Antoni Tàpies, Man Ray, Zush i Alberto García-Alix, entre d’altres.

D’altra banda, la Fundació disposa d’un espai multidisciplinari anomenat Nivell Zero, annex a les sales d’exposició, que actua com a contenidor de propostes tranversals i temporals de petites exposicions, vídeos, debats, cicles de poesia, concerts, seminaris, conferències i tallers.

Ofereix:
- 2x1 en la compra de l’entrada en els horaris habituals de la Fundació Suñol.
En cas de visitar la Fundació en dijous, l’entrada inclourà la visita comentada a les 17h (castellà) o a les 18.30h (català).

Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents)
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

Per a més informació:
FUNDACIÓ SUÑOL
Passeig de Gràcia, 98 (entre C. Rosselló i C. Provença)
08008 Barcelona
Tel. 93 496 10 35
infofundaciosunol.org
www.fundaciosunol.org
Horari: dilluns a divendres, de 11 a 14h i de 16 a 20h. Dissabtes, de 16 a 20h. Diumenges i festius tancat.
Es realitzen visites guiades amb reserva prèvia per e-mail o telèfon 93 496 10 32.

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web