Avantatges i descomptes

Botigues

 

MUSEU NEUROLOGIA MAH SEN

Museu SEN

Un recorregut per la història de la neurologia al país

El Museu de la Sociedad Española de Neurologia (MAH SEN) es un centre que promou la investigació, divulgació i conservació del patrimoni històric de la SEN i de història de la neurologia.

La seu del Museu es troba en un edifici del 1910 inclòs en el Catàleg de Patrimoni Històric de la ciutat de Barcelona. L’espai es va adaptar per acollir part de la col·lecció de que disposa l’Arxiu de la SEN, arribat de donacions de metges il·lustres i de material generat per la pròpia Societat, amb una exhibició d’instrumental mèdic, fotografies, i de mostres histopatològiques.

En una altra seu, al Carrer Casp, la Sociedad Española de Neurología disposa d’un Arxiu Històric amb llegats personals i donacions de més de 5.000 llibres sobre neurociències, així com material audiovisual i instrumental neurològic. Amb l’objectiu de promoure la investigació, la Societat facilita als interessats la possibilitat de realitzar consultes presencials així com a través del catàleg de la web, i serveis de reproducció i digitalització de documentació.

Ofereix:
- Museu: Visita guiada amb tarifa reduïda per Col·legiats (3€) – Concertar per telèfon
- Arxiu: Consulta a sala de material de l’Arxiu (gratuït)


Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents)
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud Carnet)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

Per a més informació:
Archivo Histórico SEN | Casp, 172, 1A 08013 – Barcelona
Museo SEN | Via Laietana, 57, ppal. 2a 08003 – Barcelona
T. 93 342 62 33 (ext. 6)
F. 93 412 56 54
museosen.org.es | archivosen.org.es
http://mah.sen.es 

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web