Avantatges i descomptes

Botigues

 

Family's Box

Family_cat

Experiències úniques, sempre irrepetibles al costat dels que més estimem.

Family's Box

El millor regal és el temps que comparteixes amb els que més estimes.

El temps passa i el que queda en el record són els millors moments, aquells que vivim de manera intensa al costat dels que més estimem. Experiències de vegades simples, de vegades úniques, sempre irrepetibles, que ens acosten encara més i que gaudim fins a l’últim sospir.
Per aquest motiu posem a la vostra disposició un gran nombre d'experiències i escapades per omplir de grans moments les vostres vides.

Ofereix:
15% de descompte en totes les compres dels packs a través del codi promocional COMB15. Aquest codi serà vàlid per a les webs www.kiddysbox.com i www.familysbox.com.
Aquest descompte no serà acumulable a altres promocions o ofertes existents.

Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents)
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud Carnet)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

Per a més informació:
www.familysbox.com

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web