Avantatges i descomptes

Botigues

 

Revista Sàpiens

Revista Sapiens

6 x 6€ i 35% de descompte en la renovació de la subscripció.

Descobreix la teva història. SÀPIENS és una revista mensual de caràcter divulgatiu sobre temes d’història de Catalunya i del món.

És una aventura apassionant per conèixer els grans fets del passat. No només parla de les grans batalles sinó de tots aquells esdeveniments que han format part de la vida quotidiana dels nostres predecessors.

Ofereix:
- 6 revistes per 6€ (75% de descompte)
- i 35% de descompte en la renovació de la subscripció.

Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents)
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud Carnet)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

Per donar-se d’alta a la subscripció haurà de clicar en l’enllaç següent que el portarà a la pàgina de subscripció propietat de Sàpiens Publicacions i que inclou la promoció especial per al Col·legi.

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web