Avantatges i descomptes

Botigues

 

Catedral de Tarragona

Catedral de Tarragona

Visita amb àudio-guia

Catedral de Tarragona
La Catedral de Santa Maria, la més gran de Catalunya, va ser construïda entre els segles XII i XIV, d’estil romànic i gòtic, i declarada Monument d’Interès Nacional. Situada en el punt més alt de la ciutat, anteriorment hi havia una mesquita del segle X, una basílica cristiana d'època visigòtica i, abans, un temple romà. I és que a la Catedral de Tarragona hi amaga en els seus fonaments un antic temple dedicat a August.
Durant la seva visita farà un passeig a través de 2.000 anys d’història, art, cultura i arquitectura.  Una experiència recomanada per a totes les edats.
La seva aportació econòmica es destina al manteniment, conservació i restauració de la Catedral de Santa Maria de Tarragona.

Ofereix:
- Adult + Audioguia 4,25 € (Preu normal 7€) descompte 40%
- Nens (7-16 anys) 2,55 € (Preu normal 4€) sense audio guia. Descompte 40%
- Entrada gratuïta per als menors de 7 anys
No serà acumulable a altres promocions o ofertes existents.

Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents)
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud Carnet)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

Per a més informació:
Catedral de Tarragona
Tel. 972 226 935
infocatedraldetarragona.com
www.catedraldetarragona.com

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web