Avantatges i descomptes

Botigues

 

Bosc Urbà

Bosc Urbà

El primer parc d’aventura dins la ciutat: tirolines, xarxes, lianes...

Situat a la plaça del Fòrum, el Barcelona Bosc Urbà és un nou concepte d’espai d’aventura: un parc d’aventura urbà.
Ara ja no cal sortir de la ciutat per poder gaudir d’una activitat esportiva i d’aventura: tirolines, xarxes, lianes, salt de pont, ponts, troncs ubicats en plataformes de fins a 6 metres d’alçada, són algunes de les més de 50 atraccions en els diferents circuits que proposen, pensats tant per a nens/es i famílies com per als amants de les emocions fortes.
-    Circuit taronja: nivell de dificultat baix. Destinat a nens/es de 4 a 10 anys o fins a 1,30 metres d’alçada. Consta de 14 plataformes situades a 1,5 metres del terra. 
-    Circuit blau: nivell de dificultat mig. Consta de plataformes construïdes a 4 metres del terra i és apte per a nens/es a partir de 8 anys, famílies i adults.         
-    Circuit vermell: nivell avançat per als amants d’emocions fortes. Destinat a tots els que vulguin descarregar adrenalina i gaudir de la màxima emoció. Amb plataformes situades a partir de 6 metres del terra, el circuit acaba amb la nostra tirolina de més de 120 metres.

Ofereix:
-     15% de descompte sobre el preu tarifa.
No acumulable a d’altres promocions.

Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents)
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud Carnet)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

Per a més informació:
BARCELONA BOSC URBÀ
Parc del Fòrum s/n
08019 Barcelona
93 117 34 26
infobarcelonaboscurba.com
www.barcelonaboscurba.com

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web