Avantatges i descomptes

Botigues

 

Cremallera i Funiculars de Montserrat

Cremallera Montserrat

Descompte en el bitllet d’anada i tornada.

CREMALLERA I FUNICULARS DE MONTSERRAT

Els 15 minuts de trajecte en el cremallera de Montserrat ens permeten accedir de la manera més fàcil i còmoda a un dels paratges naturals i espirituals més característics de Catalunya; un massís muntanyós i un santuari que conformen un dels elements més rellevants de la seva cultura.

En aquest conjunt, dos trajectes més en funicular ho fan tot més accessible.  El del Funicular a Sant Joan ens apropa al punt més alt del massís, on gaudir de les millors vistes de la comarca des de la seva terrassa panoràmica, així com de la pròpia muntanya des dels camins que des d’allà s’obren. El de la Santa Cova, el segon d’ells, ens porta al camí que ens conduirà al lloc on –segons la tradició- es va trobar la imatge de la Verge que dóna nom a la muntanya. Però Montserrat, a més de naturalesa i espiritualitat, també és cultura: el seu museu conté una magnífica col·lecció d’art.

Ofereix:
-    10 % de descompte en el bitllet d’anada i tornada.

Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents)
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud Carnet)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)


Per a més informació:
CREMALLERA I FUNICULARS DE MONTSERRAT
www.cremallerademontserrat.cat
Tel. 902 312 020

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web