Avantatges i descomptes

Botigues

 

Nits d'història i llegenda - Palau Requesens

Palau Requesens

La vida quotidiana a la Barcelona medieval

Una nit cultural i gastronòmica única que dóna l’oportunitat d’endinsar-se en una casa senyorial medieval del centre de Barcelona. Una iniciativa que invita als propis  barcelonins a conèixer aspectes històrics de la seva ciutat que molt segur desconeixen. Una proposta ideal para fer “el turista” a la pròpia ciutat.

Nits d’història i llegenda comença amb una copa de cava al pati del Palau Requesens, seguida per una visita guiada d’uns 50 minuts pel barri Gòtic, amb la qual ens endinsarem pels carrers estrets per descobrir l’altra cara del passat de la ciutat, la realitat que es vivia de nit i de portes endins. La visita finalitza amb un recorregut per la planta noble del Palau Requesens. Després se serveix un menú inspirat en l’època medieval elaborat pel xef executiu Paradís Gourmet i, per finalitzar, un expert en història ofereix una xerrada de divulgació històrica d’uns 25 minuts sobre la vida quotidiana dels ciutadans de l’Edat
Mitjana.

Nits d’història i llegenda es fa els divendres. S’inicia i acaba al Palau Requesens (c/Bisbe Caçador, 3 a la Plaça de Sant Just) a les 19.45 fins a les 23 hores.

Ofereix:
5% de descompte a Les Nits d’història i llegenda al Palau Requesens (inclou: visita guiada, xerrada i sopar) i altres activitats de Sternalia.

Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents)
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud Carnet)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

Per a més informació i reserves:
STERNALIA
Telèfon: 93 327 01 25 (de dilluns a divendres de 9h a 21h) i 697 864 262 (dissabtes de 10h a 14h).
www.sternalia.com

Carrer Bisbe Caçador, 3 (Plaza Sant Just) 08002 Barcelona

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web