Avantatges i descomptes

Botigues

 

Naturalwalks

Naturalwalks

Sortides, tallers i cursos per descobrir la natura.

Naturalwalks es dedica a fer sortides i activitats de formació per descobrir la natura principalment de Barcelona i Catalunya per donar a conèixer els seus paisatges i la seva història natural als diversos públics.

Durant els darrers 10 anys s’han especialitzat en ensenyar d’una manera fresca, senzilla i professional la natura treballant per a les principals institucions culturals i científiques de Catalunya.

Vine a descobrir la natura:
- Activitats temàtiques: sortides, demostracions, tallers i cursos de bolets, plantes aromàtiques, medicinals, comestibles, orquídies, etc.
- Passejades per Barcelona des del punt de vista natural. A la Serra de Collserola, Montjuïc i Parc Güell.
- Sortides nocturnes pels espais naturals de Barcelona.
- Caminades i estades en espais d’interès natural i pels racons més emblemàtics de Catalunya: el Montseny, Montserrat, el Delta del Llobregat, la Punta de la Mora.

Ofereix:
10% de descompte
en les activitats, tallers i cursos.

Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents)
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud Carnet)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

Per a més informació:
NATURALWALKS
Tel. 972 162 029
infonaturalwalks.com
www.naturalwalks.com

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web