Avantatges i descomptes

Botigues

 

Museu Egipci de Barcelona

Museu Egipci

Primer museu monogràfic de temàtica faraònica d’Espanya

El MUSEU EGIPCI de Barcelona és el primer museu monogràfic de temàtica faraònica d’Espanya i pertany a la Fundació Arqueològica Clos, de la qual és el símbol distintiu.
La col·lecció del museu està formada per 1.000 peces d’època faraònica les quals permeten aproximar els visitants a la vida i els costums d’una de les civilitzacions més espectaculars de la història de la humanitat. Es divideix en 5 seccions temàtiques: atributs i funció del faraó, càrrecs i personatges privats, vida quotidiana, creences i pràctiques funeràries, i univers religiós.
La Fundació ofereix una múltiple oferta d’activitats: exposicions temporals, visites guiades, visites nocturnes dramatitzades, cursos de formació, tallers infantils i juvenils, expedicions culturals i missions arqueològiques.

Consulta els cursos que t'ofereix el Museu Egipci al programa d'estudis

Ofereix:
- 20% de descompte en el preu de l’entrada del museu.
- 10% de descompte en el preu dels cursos per a adults inclosos en el programa d’estudis semestral del Museu Egipci de Barcelona.

Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents)
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

Per a més informació:
FUNDACIÓ ARQUEOLÒGICA CLOS MUSEU EGIPCI DE BARCELONA
València, 284 08007 Barcelona
Tel. 93 488 01 88
www.museuegipci.com

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web