Avantatges i descomptes

Botigues

 

Parc Samà a Cambrils

Parc Samà a Cambrils

Jardí històric declarat jardí d’interès cultural

Parc Samà a Cambrils
Parc Samà és un jardí històric, un hort mediterrani, un bosc poètic, un palau melancòlic… declarat Jardí d’Interès Cultural.
És la residència de descans que ell'any 1881 va fer construir Salvador Samà i Torrents, Marquès de Marianao, entre Cambrils i Montbrió, al mestre Josep Fontserè i Mestres amb la col·laboració d’Antoni GAUDÍ.
Un homenatge a la bellesa, un paisatge amb memòria, nostàlgia d’altres mons i temps. La Cuba d’Espanya, la França arranjada i l’Anglaterra romàntica, la tranquil·la Àsia i la Grècia clàssica. Repleta de simbolisme i fidel reflex de l’esperit del seu amo. Natura i art, sensibilitat i enginy.
Coneixerà la història del marquesat de Marianao, gaudirà del romanticisme d’un jardí històric i descobrirà la inseparable relació entre la naturalesa i el modernisme, un lloc on entendre l’excepcionalitat de les obres d’aquest català universal. És l’inici del modernisme i de l’arquitectura d’Antoni GAUDÍ. És l’arquitectura del Parc Samà.


Ofereix:
-    10 % de descompte en l'entrada al parc
-    Entrada gratuïta per als menors de 7 anys

No serà acumulable a altres promocions o ofertes existents

Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents)
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud Carnet)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

Per a més informació:
Parc Samà
Carretera de Vinyols s/n
43850 Cambrils
Tel. 977 826 514
infoparquesama.com
www.parquesama.com

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web