Avantatges i descomptes

Botigues

 

Santa Maria del Pi

Santa Maria del Pi

Visita guiada a la basílica, pujada al campanar i mirador.

Santa Maria del Pi
La Basílica del Pi ofereix la possibilitat de visitar els seus espais museístics, la Basílica i les seves 12 capelles situades entre els seus contraforts gòtics, el tresor que conté una important col·lecció d’orfebreria catalana, el museu amb una exposició històrica permanent, la cripta, el jardí i el campanar, que és l’atalaia més alta de Barcelona, amb vistes privilegiades de la ciutat.
No només veuran i coneixeran aspectes relacionats amb la religió, amb la fe, amb la cultura, l’art, l’arquitectura i la història, sinó que també sabran de les necessitats de conservació de l’edifici que visiten, ja que els ingressos derivats de la gestió turística es destinen a finançar les obres definides en el Pla director d’obres realitzat per la mateixa Basílica i, per tant, veuran a quina obra en concret va dirigida la seva contribució. Durada de la visita: 50 min.

Ofereix:
- 12 % de descompte en la visita guiada a la Basílica, pujada al campanar i mirador.
- Entrada gratuïta per a nens menors de 7 anys, als quals no els està permesa la pujada al campanar per mesures de seguretat.

No es recomana la pujada al campanar a les persones amb problemes cardio- respiratoris, sobrepès i vertigen.

No serà acumulable a altres promocions o ofertes existents.

Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents)
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud Carnet)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

Per a més informació:
Basílica de Santa Maria del Pi
Tel. 933184743
cancelldelpigmail.com  
www.basilicadelpi.com

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web