Avantatges i descomptes

Botigues

 

Mirador de la Badia al delta de l’Ebre

Mirador de la Badia

Visita i degustació a les muscleres.

MIRADOR DE LA BADIA és una instal·lació singular ubicada al bell mig de la badia del Fangar, al delta de l’Ebre. 
Les particulars característiques el converteixen en el lloc ideal per passar una jornada d’esbarjo, degustant el marisc característic i gaudint de l’entorn natural i paisatgístic que forma part del Parc Natural del delta de l’Ebre.

Tipus de sortida (resum):
- Visita tonyines vermelles i muscleres:
A les 10 h visita de la piscina de tonyines vermelles amb l’explicació corresponent i possibilitat de banyar-se amb les tonyines. Seguidament visita de les muscleres a la badia del Fangar amb degustació de musclos i ostres amb cava. Dinar mariner a la badia. Retorn a l’Ampolla a les 16.30 h.
- Visita muscleres:
A les 10 h sortida en vaixell des de l’Ampolla amb el guia fins a la musclera de la badia del Fangar. Explicació de la cria del musclo i degustació amb cava. Dinar mariner a la badia. Retorn a l’Ampolla a les 16.30 h.

Possibilitat de disposar de les instal·lacions del mirador per a grups tancats. Les sortides es realitzen des del port de l’Ampolla.

Ofereix:
10% de descompte en tots els paquets.

Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents)
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud Carnet)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

Per a més informació i reserves:
MIRADOR DE LA BADIA
Tel. 616 036 594
europeahotmail.com

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web