Avantatges i descomptes

Botigues

 

Revista Serra d’Or

Serra d'Or

Un espai obert a la reflexió de totes les línies de pensament dels Països Catalans

Serra d’Or s’ha renovat amb més i millors continguts sobre l’actualitat cultural, amb tota la transparència i la profunditat informatives. Serra d’Or és, ha estat i continuarà essent un espai obert a la reflexió de totes les línies de pensament dels Països Catalans.

Un punt de trobada per a la pluralitat on cada punt de vista, on cada lector s’ha de trobar representat.
Un altaveu al servei de les principals veus de la nostra cultura per a què expressin el seu criteri amb absoluta llibertat
 Un mitjà de comunicació independent on l’únic criteri a seguir és la més ferma voluntat de ser honestos, transparents i fidels a la veritat.

Des de 1959 Serra d’Or ha tingut molt clar que la qualitat dels continguts passa per la gent que els genera. En aquest sentit, la galeria de col·laboradors ha estat sempre immillorable.

Actualment Jordi Coca, Josep M. Ripoll, M. Antònia Oliver, Cesc o Lluïsa Julià (entre d’altres) continuen aportant l’alt nivell que, al seu dia, van establir intel·lectuals com M. Aurèlia Capmany, Joan fuster, Pere Calders, Montserrat Roig o Ernest Lluch.

Els col·legiats inscrits al COMB que es vulguin subscriure a Serra d’Or gaudiran d’un descompte del 20% sobre el preu de subscripció.

* Per subscripcions cal trucar al 93 245 03 03 i identificar-se com a col·legiat.

*Descompte no acumulable a altres ofertes o promocions.

Informació relacionada:

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web