Avantatges i descomptes

Botigues

 

Viu la natura a Poblet

Natura Poblet

Participa en la verema, estudia les Plantes Medicinals o descobreix el mon de la Mel.

Viu l’experiència que va des de la collita a la degustació dels productes de Poblet. Passa caps de setmana temàtics a La verema, La castanyada-plantes medicinals, Els bolets, L’oli i La mel.

 - A La Verema collireu raïm, el trepitjareu com es feia abans i viureu tot el procés de la mà d’enòlegs i experts. Al sopar temàtic del cap de setmana el que el cuiner de l’Hostatgeria del Monestir lluirà els seus coneixements oferint els millors productes de temporada de la Conca de Barberà. L’allotjament, a la mateixa Hostatgeria de Poblet, us permetrà descansar envoltats del silenci del monestir.

- Castanyada – Plantes medicinals: Coneix les característiques i aplicacions de les plantes medicinals de la Conca de Barberà i celebra la diada de la Castanyada. El sopar és un menú temàtic elaborat pel xef de l'Hostatgeria de Poblet dedicat al les castanyes i a les herbes aromàtiques i l'allotjament, a la mateixa Hostatgeria, us permetrà gaudir encara més del silenci i el descans en aquest entorn. Totes les activitats realitzades inclouen una visita guiada al monestir amb uns guies excepcionals.

- la Mel us permetrà descobrir el fascinant món de les abelles. L'observació del rusc es farà a través d'una vitrina de vidre, per poder acostar-s'hi al màxim sense risc de picades. El sopar és un menú temàtic entorn d'aquest dolç ingredient i l'allotjament, a la mateixa Hostatgeria de Poblet, us permetrà gaudir encara més d'aquest entorn únic. Sempre s'inclou l'opció de visitar el monestir acompanyats per guies excepcionals. Uns complets caps de setmana per gaudir de la natura i conèixer el patrimoni històric i artístic del monestir.

Ofereix:
5% de descompte a El Cel a Poblet i altres activitats de Sternalia.

Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents)
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud Carnet)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

Per a més informació i reserves:
STERNALIA
Telèfon: 934 312 139 (de dilluns a divendres de 9h a 15h) i 697 864 262 (dissabtes de 10h a 14h).
www.sternalia.com

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web