Metges i literatura

Niomay
Niomay
Dr. Xavier Pont Nesta
Autoedició. 2017
264 pàgines. Narrativa. Rústica
ISBN: 978-84-608-4531-7
15€
Correu de l’autor: doctorponthotmail.com

Sinopsi

Es tracta d’una novel·la escrita de forma àgil, nua de retòrica literària i de complexitat gramatical, molt apta per a un guió cinematogràfic i també per aquells lectors que no disposen de llargues estones per anar devorant pàgines i només poden fer-ne tastos breus cada dia.

Els capítols són nombrosos, però curts, d’entre una pàgina i mitja i quatre, la qual cosa utilitza l’autor per donar intensitat i ritme al relat.

Els sentiments íntims llastats per secrets de joventut obren pas a la tragèdia i la rancúnia, a la confrontació dels personatges, a vegades de caire familiar, social i fins i tot amb rerefons ètnic, en uns paratges llunyans però no estranys.

 

Biografia de l'autor

Xavier Pont Nesta

Nat a Sabadell el 1956, cursa els estudis primaris i de batxillerat en aquella ciutat del Vallès Occidental. Estudia Medicina a la Universitat Autònoma de Barcelona i obté la llicenciatura el 1980. MIR en Odontoestomatologia a l’Hospital Clínic el 1983 i des d’aleshores exerceix en la seva clínica dental de Sabadell. Aficionat als Esports de muntanya, l’equitació i als viatges, anteriorment ha escrit tres novel·les: “Alex” (2003), “La tardor” (2010), Damian (2013), i també tres contes.

 

COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web