Metges i literatura

Cadències
Cadències enVers
Alexandre Tornabell, Esperança Castell, Josep Cuello, Marisa Olivera, Mercè Voltas i Mireia Farriol
Ònix Editor. Col·lecció Ònix Poesia
162 pàgines. Rústica
ISBN: 978-84-943984-4-5
15€
Correu de contacte: mfarriol(arrova)yahoo.es

Sinopsi

Al llibre hi trobem inflexions i ritmes que descriuen vivències, la bellesa, el temps, la quotidianitat. Algunes interrogacions resulten inquietants i les interpretacions desfullen de forma agredolça tan l’essencial com el superflu.

Escrit de forma col·lectiva pel grup de poesia “enVers”, cada autor precedeix els seus poemes amb una introducció que marca la seva pròpia cadència. Els sis poetes reuneixen amb sentiments i mots un mosaic en clau comuna i diversa alhora, un aliatge líric que absorbeix ment i esperit.

El pròleg de Jordi Llavina esdevé important en l’obra, per bé que recomanaria llegir-lo al final. Es tracta d’un poemari coral que cal gaudir en moments de serenor intemporal, en què cada lector ha de cercar el seu compàs.

 

Biografia de l'autor

Mireia Farriol

Alexandre Tornabell és artista plàstic, Esperança Castell metgessa psicoanalista, Josep Cuello biòleg genetista, Marisa Olivera filòsofa i educadora, Mercè Voltas filòloga i músic, i Mireia Farriol metgessa bioquímica i analista. La majoria s’han format a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, tenen obra escrita en solitari i alguns en obres compartides, i representen estils diferents però complementaris.

 

COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web