Metges i literatura

Añoranza
Añoranza
Dra. Violeida Sánchez Socarrás
Letrame Editorial. 2019
252 pàgines. Narrativa. Rústica. També té una versió electrònica
ISBN: 978-84-17864-33-0
15€ (versió paper) i 7€ (electrònica)
Correu de l’autor: violeidashotmail.com

Sinopsi

Tenim a les mans una novel·la negra, escrita en castellà, que té Manresa com a escenari. L’autora coneix les ciutats mitjanes i sap moure-hi bé els personatges. La barreja d’elements de la vida quotidiana amb la ficció ens ofereix un argument versemblant.

En la trama destaca com a protagonista en Marcel·lí, un sergent de policia ben peculiar que investiga un assassinat. L’acció ens condueix pels llocs més diversos de Manresa on apareixen tota mena de personatges descrits amb la rotunditat que dona l’anàlisi psicològica, la qual cosa ens immergeix de ple en el relat.

La narració discorre fluïda, sense entrebancs, i manté l’atenció del lector fins la darrera línia. De ben segur que aquesta novel·la satisfarà a tots els amants del gènere.

 

Biografia de l'autor

Violeida Sánchez Socarrás

Nada l’any 1969 a Artemisa, el Jardí de Cuba. Estudia medicina a la Universitat de l’Havana, on cursa l’especialitat d’Histologia i n’esdevé professora... La precarietat socioeconòmica l’obliga a emigrar il·legalment a Catalunya el 1999 i s’estableix a Manresa, on resideix. Professora de la Fundació Universitària del Bages primerament, ara ho és de la UVic-UCC (campus Manresa) i de la UOC, alhora que exerceix la medicina privada. Màster en Nutrició i Salut (UOC, 2014) i doctora en Salut i Qualitat de Vida (UVic-UCC, 2017). Dedica el seu oci a la lectura, el ball i l’escriptura. Ha escrit una novel·la anterior a aquesta, Lejos de aquí, inèdita, i ara n’està preparant una altra.

 

COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web