Metges i literatura

Desoris endreçats
Desoris endreçats
Dr. Antoni Cardona Torras
Voliana Edicions. Col·lecció Voliac. 2018
180 pàgines. Narrativa (contes). Rústica
ISBN: 978-84-947511-7-2
16€
Correu de l’autor: 9311actcomb.cat

Sinopsi

Es tracta d’un recull de dinou contes, relats curts, fins i tot alguns d’ells quasi assoleixen la categoria de micro – relats; per tant, és una obra de lectura fàcil que de seguida atrau per la seva diversitat argumental i brevetat, amb desenllaços imprevistos.
El Dr. Cardona, psiquiatre, utilitza la seva experiència professional i les habilitats adquirides per traslladar al paper situacions, pensaments i emocions que engruna i sintetitza alhora. Despulla la narració que se’ns ofereix nítida i de vegades, sorprenent.
En la varietat temàtica d’aquest aplec de contes hi tenen espai la medicina i altres continguts que ens duen de l’humor al drama, de la joia al patiment. Es tracta d’una obra amena i recomanable, que deixarà satisfet al lector.

 

Biografia de l'autor

Antoni Cardona Torras

Antoni Cardona i Torras neix a Barcelona el 1949. Cursa els estudis primers a la capital i es llicencia en Medicina i Cirurgia a la Universitat de Barcelona l’any 1973. Es forma en Psiquiatria a l’Hospital de Sant Pau i acaba l’especialitat l’any 1982; l’exerceix a Barcelona, Sabadell, Sant Boi i Reus.

Atret pel món de les lletres, ha participat en tallers d’escriptura; primer comença a escriure poesia i, posteriorment, es passa als relats curts. Ha escrit capítols d’obres col·lectives i aquesta és la primera que fa en solitari. Ha obtingut premis literaris.

 

COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web