Un café con Sartre en París

Un café con Sartre en París

Autor: Dr. Joaquín Callabed

Trialba
322 pàgines. Rústica. 2016
ISBN: 978-84-944933-3-1
18€
Correu de l’autor: jcallabed@yahoo.es

Descarregar fragment
Es tracta d’un viatge per terres franceses i belgues, amb aturades en llocs vinculats a grans escriptors, artistes plàstics i pensadors d’època moderna i contemporània. Descriu breument els indrets, els personatges i la seva obra.

En quaranta-dos capítols escrits amb una seqüència peripatètica, desgrana el seu propi pensament, cultivat, i sovint les emocions que li suscita aquesta geografia cultural que no només inclou autors de cultura francesa i flamenca, sinó també altres d'hispans que, de forma intencional o fortuïta, hi van fer estada. Enllaça el que veu amb el que li suggereix, i amb un bon suport iconogràfic, desplega una constel·lació erudita que ressegueix bona part de la cultura europea.

És una obra còmoda de llegir, ja que la seva fragmentació permet trobar l’extensió ajustada al temps diari disponible pel lector, que podrà posar al dia el seu bagatge i fer les seves pròpies reflexions.
Joaquin Callabed

Joaquín Callabed Carracedo va néixer i créixer a Biescas, al Pirineu d’Osca. Llicenciat en Medicina i Cirurgia a la Universitat de Saragossa i doctorat en Medicina a la de Barcelona. Especialista en Pediatria, viu i exerceix a la ciutat comtal. Cursà estudis de Sociologia a París i té un mestratge de Bioètica. És autor d’una vintena d’obres de pediatria i puericultura i un gran nombre d’articles. Acadèmic corresponent electe de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya el 2010. La seva visió humanística del coneixement l’han dut a escriure un bon nombre de llibres de contingut erudit, a ser col·laborador de diaris i revistes, i conferenciant en moltes tribunes. Algunes de les seves obres ja s’han incorporat a aquesta secció. És coordinador de la tertúlia literària “La nave errante”.