Activitats i tallers

L'Àrea Sociocultural té interès a trobar col·laboracions de companys i amics que vulgueu participar en noves activitats.

Vols participar?

Si vols formar part d'algun d'aquests grups o vols demanar més informació pots enviar un correu a o trucar al telèfon 93 567 88 60.


Taller de literatura: escriptura i lectura

El Taller de Literatura del CoMB està dirigit a totes les persones interessades a conèixer, exercitar i perfeccionar la redacció de textos de creació pròpia, especialment de ficció o de tipus biogràfic.

Per a això és necessari conèixer alguns aspectes bàsics com l'estructura, les diferents perspectives narratives i les possibilitats del diàleg i la descripció. A través de variats exemples, els assistents llegeixen i analitzen les múltiples possibilitats que ens brinda l'escriptura creativa, donant via lliure a la imaginació i a la cerca d'un estil propi. Els tallers es realitzen dues vegades al mes; el material de suport i les redaccions personals són indistintament en català o en castellà.

En els gairebé quatre anys d'activitats, aquest Taller ha comptat amb la presència tant dels qui recentment s'inicien en aquesta activitat com dels qui ja compten amb una àmplia experiència, de tal manera que es crea un interessant i productiu intercanvi de vivències. En altres paraules, el menys important és l'experiència prèvia, ja que importa molt més el desig d'expressar-se millor a través de l'escriptura i de passar una estona agradable al costat d'un grup de col·legues de la professió.

Per la seva banda, els Tallers de Lectura es realitzen una vegada al mes i en ells conversem i analitzem novel·les prèviament consensuades entre els assistents. En la mesura del possible, busquem textos que es trobin disponibles en català i castellà.

Calendari: a partir del 16 (grup1)/17 (grup 2) d'octubre fins el 25 juny

Preu: Col·legiats i familiars de 1er grau: 110 € / No col·legiats: 150 €

"Paraula de Metge 3", llibre editat el curs passat

Per a més informació sobre el Taller d'escriptura i lectura podeu adreçar-vos al  telèfon 93 567 88 88 ext 2452 o per correu electrònic a

Coral Institucional del Col·legi

El COMB vol recuperar la Coral Institucional del Col·legi, fundada l'any 1956. Fem una crida a tots els col·legiats, amics i familiars que estimeu la música perquè participeu i pugueu experimentar el goig de cantar. No és necessari saber solfeig, només cal tenir ganes de cantar i formar equip amb la resta de companys.

Més informació

Orquestra Institucional del Col·legi

T'animes a tocar a l'orquestra?

Tots aquells metges, metgesses o familiars que tingueu aficions musicals podeu participar en l'Orquestra Ars Mèdica, fundada pel Dr. Segarra l'any 1985. Així, facilitem i promocionem la cultura musical al COMB.
Bàsicament estem buscant músics de corda però no descartem altres instruments.
També hi ha la possibilitat de formar petits grups musicals (trios, quartets, etc.)

Més informació

Viatges secció de metges jubilats

La secció de Metges Jubilats organitza una sèrie de sortides al llarg de l'any dirigides als metges i les seves famílies. Aquestes sortides acostumen a anar lligades a algun tema cultural o la visita d'algun lloc determinat. Hi ha dos tipus de sortides:

  • Excursions d'un dia per visitar algun museu determinat o visitar algun poble, monestir, exposició... Generalment inclou un guia i, en funció del lloc, es realitza en autobús i inclou un dinar de germanor.
  • Viatges: cada mes s'organitza un viatge a un destí diferent ja sigui nacional o europeu. La durada de l'estada pot oscil·lar entre 1 nit o 4 nits en funció de la distància i les visites programades. Generalment inclouen pensió completa i guia a totes les visites.

Consulta els viatges programats


Tens interessos culturals?

Estem convençuts que hi ha molts metges amb interessos culturals.  Per aquest motiu, dins del marc del CoMB i juntament amb la vostra participació, volem ampliar les activitats culturals per tal que tots els col·legiats amb interessos i passió per la cultura puguin trobar un lloc al CoMB on expressar-se.
Si tens alguna idea o vols formar un grup cultural o esportiu pots dirigir-te a areacultural.  Entre totes les idees i suggerències rebudes, s'intentaran dur a terme el màxim d’activitats possibles.

Ens pots trobar a...

E-mail:Tel
:
93 567 8860

Atenció al públic:
Dll a Dv de 8.30 a 15.00 h.
Dll a Dj de 16.00 a 18.30 h.

Localització
:
Planta baixa
Ascensor A


COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web