Medicina Pericial, Avaluadora i d'Assegurances

Benvolguts /des companys /es,

La Secció Col·legial de Medicina Pericial, Avaluadora i d’Assegurances (SC-MEPAAS) inicia una nova etapa condicionada per dos esdeveniments de gran transcendència:  les recents eleccions per a la renovació de la Junta de Govern i de l’Assemblea de Compromissaris i la renovació parcial dels càrrecs de la Junta de la nostra Secció.

L’actual Junta Directiva del COMB, encapçalada pel Dr. Miquel Vilardell, amb el seu ambiciós programa electoral, pot esdevenir un marc idoni per mantenir i millorar les activitats pròpies de la Secció, impulsant i revitalitzant  tots aquells aspectes que han de permetre una excel·lent relació i comunicació entre la Junta del COMB i els representants de la Secció.

Hem d’aconseguir que la nostra Secció sigui una eina d’utilitat, que aporti coneixements i criteris professionals al conjunt dels col·legiats, que faci difusió de la nostra activitat professional evidenciant la importància social i econòmica d’aquest conglomerat d’actuacions mèdiques, públiques i privades.

Esperem que la Junta del COMB col·labori amb nosaltres i ens faciliti recursos per a que aquestes activitats es puguin dur a terme amb el màxim de garanties de qualitat i de seguretat jurídica; pel bé dels metges i dels ciutadans,  i en  benefici del conjunt de la societat.

Malgrat la crisi actual i els aires de desànim que impregnen algunes institucions i molts llocs de treball del nostre entorn, els membres de la SC-MEPAAS hem fet l’esforç i l’exercici d’integrar, en aquesta Junta, representants de totes aquelles institucions i associacions professionals i científiques, capdavanteres en el nostre àmbit.

Aprofitar els recursos d’aquestes organitzacions ha de permetre millorar i augmentar la capacitat de convocatòria de la nostra Secció alhora que pot facilitar la consecució dels nostres objectius professionals.  És per això que penso que val la pena fer un esforç de col·laboració que comporti un guany per a tothom.

Finalment, vull agrair-vos la confiança demostrada i  aprofito per encoratjar-vos a participar i per convidar-vos a fer ús de les potencialitats d’aquesta Secció Col·legial. Amb la vostra intervenció, fareu possible una sinèrgia que ha de ser beneficiosa per a tots, com a individus i com a col·lectiu.

 

Lluís Bosch Tercero
President de la SC-MEPAAS

 

COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web