Congrés de la Professió

III Congrés de la Professió Mèdica de Catalunya

10 de novembre de 2016 - Girona

El 3r Congrés de la Professió Mèdica de Catalunya, celebrat el 10 de novembre de 2016 al Palau de Congressos de Girona, va culminar amb l'aprovació de la Declaració de Girona, un document a través del qual els metges catalans expressen i renoven el seu compromís amb la societat i amb el país.

La Declaració de Girona recull en deu punts els aspectes que els metges catalans consideren que són clau perquè la professió pugui fer front als nous reptes del futur, tot garantint la qualitat de l'exercici i tenint sempre present que les persones són el centre de l'activitat i de la vocació dels professionals.

 

II Congrés de la Professió Mèdica de Catalunya

06 de juny de 2008 - Tarragona

El segon Congrés de la Professió Mèdica de Catalunya va tenir lloc el 06 de juny de 2008 a Tarragona quatre anys després del primer congrès.

 

I Congrés de la Professió Mèdica de Catalunya

19 i 20 de novembre de 2004 - Sitges

El primer Congrés de la Professió Mèdica de Catalunya es va celebrar a Sitges el 19 i 20 de novembre de 2004. Impulsat pel Consell de Col·legis de Metges de Catalunya, el congrés va tenir com a finalitat examinar la situació de la professió mèdica catalana a l'inici del s. XXI i els factors socials i tecnològics que incideixen sobre la professió.

 

Ens pots trobar a...

E-mail:Tel
:
93 567 8860

Atenció al públic:
Dll a Dv de 8.30 a 15.00 h.
Dll a Dj de 16.00 a 18.30 h.

Localització
:
Planta baixa
Ascensor A


COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web