Mediconcert

Mediconcert

 

Metges músics per la cooperació

 

Arriba la 5a edició de Mediconcert!

Dijous 6 de juny ens trobarem a la Sala Luz de Gas de Barcelona per gaudir d'una nit de música i solidaritat. Enguany el conegut músic i compositor Manu Guix s'ha engrescat a participar en aquest concert benèfic compartirà escenari amb dos grups formats per músics metges: Let's Quo i New Tuesday Blues Project.

A més de recaptar fons per a una causa benèfica, amb aquest concert es pretén donar l'oportunitat a metges músics d'actuar en una de les sales de festes més mítiques de Barcelona i una oportunitat única per veure de prop l'actuació d'un dels músics catalans més exitosos del moment.

El Mediconcert recull fons per a les Beques Bada, que concedeix el Col·legi de Metges de Barcelona i estan destinades a promoure la formació de metges en cooperació i contribuir a millorar les condicions sanitàries dels països en desenvolupament. El motiu més solidari per a una nit de música i diversió!

Compra la teva entrada

 

 

 

CARTELL

 

Ja els tenim aquí! Aquestes són les bandes que composen el cartell de Mediconcert.

 

Estil musical: Pop rock
Ciutat: Barcelona

Manu Guix

Manu Guix és compositor, director musical i intèrpret nascut a Barcelona. La seva formació musical va començar l'any 1987 al Conservatori Municipal de Música de Barcelona i va cursar els estudis a l'Escola LIPA (Liverpool of Performing Arts).

Ha gravat cinc treballs discogràfics en solitari. Una altra de les seves grans facetes és la seva activa participació en els musicals, tant en qualitat de compositor, com de productor i director musical.

Paral·lelament, també ha participat en diversos programes de televisió i ràdio com el programa de TVE i Telecinco "Operación Triunfo", en el qual ha estat professor de l'acadèmia en totes les edicions des de la creació del programa l'any 2001, i també en l'actual de finals d'aquest 2017.

Manu Guix també té, des de 2010, el seu propi estudi de gravació, Medusa Estudi, on produeix diversos treballs discogràfics per a altres artistes i grups, a més de la creació de cançons, bandes sonores i sintonies per al món de la publicitat i el cinema.

 

 

Any de creació: 2011
Estil musical: Tribut a Status Quo
Ciutat: Sant Joan Despí

Let's Quo

La intenció i el propòsit de Lets Quo és ser el grup tribut a "Status Quo" de referència, inicialment a Espanya, i després més enllà de les nostres fronteres, amb l'objectiu comú de que la seva música es segueixi escoltant en viu, buscant el mateix so i el mateix feeling.

 

Components:

Marc Lopez – guitarra rítmica i veu
Daniel Cánovas – baix i veu
David Cánovas (Col·legiat 30.013) – guitarra solista i cors
Marcel Botella – teclats
Pau Jimenez – bateria

 

 

Any de creació: 2018
Estil musical: Rock, blues
Ciutat: Barcelona

New Tuesday Blues Project

The New Tuesday Project neix com una continuació de l'antic projecte de taller de blues-rock al 2018 a Barcelona.

Actualment el grup a modificat la seva formació amb nous músics malgrat encara hi sóm alguns components del taller inicial. Ha canviat el seu repertori amb incorporació de temes d'estils diferents del blues amb el que es va identificar plenament en un principi.

En tractar-se d'un taller d'aficionats a la música i no tenir el fi de fer concerts remunerats, participem en actes solidaris i festes majors en les que hem col·laborat des del 2013, com matinals en diumenges de música als parcs, en concret al Parc de les aigües, participació a la festa major del baix Guinardó amb altres bandes, concert pels refugiats tibetans, Concert rock & blues el casal la Cosa Nostra, concert a la festa major del Raval.

 

Components:

Georgina Ivaseta – veu
Xavi Asensio i Ramon Santiveri – guitarra
Gastón Aguirre – bateria
Enric García (col·legiat 18.932) - teclats
Artur Oliver - baix

 

 

Edicions anteriors

 

 

Entitats Col·laboradores:
Col·legi Oficial de Metges de Barcelona           Barcelona Activa
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web