HIMSS Europe 18 & Health 2.0 - 22è Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona 2018

27-29 de maig de 2018 - Hotel Melià, Sitges

Joan Salvat Papasseit, 38 Barcelona - Sitges

 

HIMSS Europe 18 & Health 2.0

27-29 de maig de 2018 - Hotel Melià, Sitges

HIMMS Europe 18 & Health 2.0 Conference

HIMSS Europe & Health 2.0 es perfila com l’esdeveniment de salut digital més important d’Europa d’aquest any. Organitzat per HIMSS Europe -organització internacional sense ànim de lucre per a l’avenç de la digitalització en sanitat- i per Health 2.0 -plataforma impulsora de startups i adquirida per HIMSS l’any passat- està previst que aplegui uns 2.000 professionals de l'àmbit de la salut digital. A més, comptarà amb la col·laboració del Ministeri Holandès de Salut, Benestar i Esport.

El congrès abordarà els temes més candents del sector: empoderament del pacient, el poder de les dades, transformació digital, teràpies digitals, blockchain, intel·ligència artificial, ús de dades genòmiques en medicina de precisió, telemedicina, etc.

A més de les sessions protagonitzades pels referentes en salut digital, el congrés HIMSS Europe & Health 2.0 serà un punt de trobada d’alt nivell entre startups i inversors internacionals del sector. El congrés unifica en un sol esdeveniment dos fòrums d’inversió que fins ara s’havien celebrat per separat: l’EC2VC Investors Forum and Pitch Competition, que organitza HIMSS i Health 2.0; i el Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona, que organitza el Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB), Barcelona Activa – Ajuntament de Barcelona, ESADE-BAN i Biocat.

En aquesta ocasió, el 22è Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona + 10a EC2VC Investors Forum and Pitch Competition se celebrarà el dia 28 de maig dins de les activitats del Congrés HIMSS Europe com a part de Health 2.0 track. Per tant, els metges que vulguin assistir-hi s'hauran de registrar al Congrés HIMSS.HIMMS Europe 18 & Health
Inscripció

 

 

22è Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona 2018 + 10a EC2VC Investors Forum and Pitch Competition

28 de maig, de 15.00 a 19.00 hores. Auditòrium. Hotel Melià Sitges

22è Fòrum Healthcare Barcelons

El Fòrum d’Inversió Healthcare Barcelona és un punt de trobada entre emprenedors i inversors del sector. Aquesta 22a edició, a més d'estar organitzada per les entitats habituals, Col·legi de Metges de Barcelona, Barcelona Activa – Ajuntament de Barcelona, ESADE-BAN i Biocat, compta amb la participació internacional de HIMSS Europe, Health 2.0 i l’acceleradora europea eHealth Hub. Aquest event es perfila com una oportunitat d’alt nivell per a emprenedors per presentar el seu producte a inversors internacionals.

Segons el doctor Lluís Pareras, gerent de l’àrea d’Innovació del CoMB i director del fons d’inversió Healthequity, “dos dels reptes de la salut digital són desenvolupar solucions que ajudin a reduir els costos associats a l’envelliment de la població i que aquestes solucions siguin globals, és a dir, que es puguin aplicar de manera uniforme a tots els mercats, superant la fragmentació de models sanitaris a Europa.”

La convocatòria per participar en aquest 22a edició ha estat adreçada a totes les empreses europees del sector de la salut digital que podien enviar la seva candidatura fins al 4 de maig. L’event tindrà lloc el 28 de maig a l’Hotel Melià de Sitges, en una sessió de 15 a 19h, moderada pel doctor Lluis Pareras, Director de Healthequity SCR, Vishal Gulati, Healthtech VC, i Dario Mazzella, META Group, i on es presentaran 14 empreses,  que han estat seleccionades per un comitè d’experts internacional.

Les start-ups seleccionades tindran quatre minuts per presentar-se, i cinc minuts de torn de preguntes i respostes amb un jurat especialitzat que seleccionarà dos guanyadors en dues categories: “Shoot”, per a companyies que busquen la seva primera ronda d’inversió; i “Bloom”, per a companyies que ja han rebut finançament privat i que busquen una inversió de seguiment.

Els premis per als guanyadors són:

 

Agenda preliminar

Dilluns, 28 de maig – 15.00-19.00 hores
Moderat per Lluís Pareras, Director de Healthequity SCR, Espanya

15.00-15.45 – Introducció al panell de 12 inversos internacionals i taula rodona moderada per Lluís Pareras

 • Luigi Amati, Chairman of BAE – Business Angels Europe and President of the META Group (Itàlia)
 • Amanda Chaperot, Investment Principal, Seventure Partners (França)
 • Marta Gaia, Equity Partner, Data Collective (EUA)
 • Douwe Jippes, Managing Partner, Healthy.Capital, (Països Baixos)
 • Clara Leonard, Senior Associate, Digital Health Ventures (Alemanya)
 • Sven Lingjaerde, Managing Partner at Endeavour Vision SA (Suïssa)
 • Lluís Pareras, Director at Healthequity SCR (Espanya)
 • Philip Pasler, Angel Investor and Member of the Board, KCM Clinic, Polònia
 • Steve Seuntjens, Partner, PHS Capital (Països Baixos)
 • Michael Sidler, Co-founding partner, Redalpine (Suïssa)
 • Francesca Domenech Wuttke, Managing Director, MSD Global Health Innovation Fund (Espanya)
 • Fernando Zallo, Director of ESADE-BAN - Business Angels network of ESADE Alumni (Espanya)

Presentacions orals. Competició
Moderada per Neil Patel, Executive Vice President, Healthbox/HIMSS (EUA) i Dario Mazzella, Innovation Expert / Project Manager, META Group (Itàlia)

15.45-16.55 – Categoria “Shoot”: 4 minuts de discurs/5 minuts per preguntes i respostes

16.55-17.15 – Pausa Networking

17.15-18.25 – Categoria “Bloom”: 4 minuts de discurs/5 minuts per preguntes i respostes

18.25-18.45 – Temps addicional de networking i deliberacions del jurat

18.45-19.00 – Anunci dels guanyadors del EC2VC 2018 i conclusions de la sessió

 

Al llarg de 21 edicions, el Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona s'ha posicionat com a referent en l'ecosistema biomèdic català, tot promovent la innovació i l'emprenedoria entre el col·lectiu mèdic. Més de 600 empreses de l'àmbit de la biotecnologia, els dispositius mèdics, els serveis sanitaris i les TIC hi han sol·licitat finançament i més de 180 han exposat oralment els seus projectes. L'objectiu fonamental continua sent el mateix: apropar emprenedors i inversors del sector sanitari.

Coorganitzen: Col·legi de Metges de Barcelona, Barcelona Activa – Ajuntament de Barcelona, ESADE-BAN, Biocat, HIMSS Europe, Health 2.0 i eHealth Hub

Més informació
Formulari per emprenedors

 

COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web