Fòrum de la Professió Mèdica

Propostes per a la sostenibilitat i millora del sistema sanitari públic

Arran de les reduccions del pressupost en sanitat fruit de la crisi econòmica, el Col·legi de Metges de Barcelona, just abans de l’estiu, va posar en marxa el Fòrum de la Professió Mèdica, que ha estat un espai obert en el qual s’ha convocat professionals de diferents perfils, amb l’objectiu d’elaborar mesures per la sostenibilitat i millora del sistema sanitari.

Més de 300 companys i companyes hi han participat, organitzats en sis àmbits: hospitals, atenció primària, sociosanitària, salut mental, docència i formació i recerca i innovació. En total s’han constituït vint-i-sis grups de treball i el conjunt de la seva feina és considerable. Els documents resultants són d’una gran qualitat i reflecteixen clarament el nostre compromís i que els metges volem participar per tal que el sistema sanitari sigui més eficient.

El dia 30 de novembre es va fer la primera presentació formal del seu contingut i les seves conclusions sobre el que podem fer els metges, i com haurien de canviar les organitzacions i el sistema sanitari per tal de fer avançar la nostra sanitat i mantenir –o millorar tant com sigui possible- la seva qualitat i excel·lència.

Imatge


COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web