V Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona 2011

 

3 de novembre de 2011 - BiomedicaCol·legi Oficial de Metges de Barcelona

El Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, Keiretsu Fòrum, Barcelona Activa i Biocat coorganitzen el V Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona 2011, que tindrà lloc el proper 3 de novembre a la Sala d'Actes del COMB.

El V Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona s'estableix com un punt de trobada entre empreses amb projectes de Biotecnologia, Medical devices, Serveis sanitaris i Tecnologies de la Informació relacionades amb la salut, i inversors interessats en el sector.

La convocatòria de projectes serà oberta a tot tipus d'empreses (no només que pertanyin a membres col·legiats o associats a entitats promotores).

En els darrers 4 fòrums s'han realitzat 10 operacions per un valor agregat aproximat de 5,5 milions d'euros.

 

Com participar:

Empreses: 
Es podran presentar tot tipus d'empreses (early stage) o equips amb projectes innovadors de desenvolupament de negoci corresponents al sector Healthcare: Biotecnologia, Medical devices, Serveis sanitaris i Tecnologies de la informació relacionades amb la salut.

Les empreses seleccionades per presentar els projectes al Fòrum d'Inversió no hauran de satisfer cap tipus de dret ni tasa, ni per la presentació, ni per l'èxit, en el seu cas, en la captació de nous capitals.

Inversors: 
Els potencials inversors interessats en assistir al V Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona 2011 hauran confirmar l'assistència aquí

L'organització es reserva el dret de tancar les inscripcions en el moment en què consideri esgotada la capacitat del aforament de la Sala d'Actes del Col·legi de Metges de Barcelona.

 

Informació i dades d'interès:

El termini de presentació de projectes serà des del 5 de setembre  fins el 18 d'octubre de 2011. Per presentar els projectes cal omplir la següent fitxa i enviar-la complimentada a empreses@barcelonactiva.cat

Les quatre entitats organitzadores designaran un comitè de selecció de projectes, que estarà format per membres de les seves organitzacions i experts en el sector Healthcare i en la activitat de la inversió privada.

El dia 27 d'octubre, el Comitè de Selecció es reunirà i determinarà, mitjançant votació, en el seu cas, els 8-10 projectes presentats en temps i forma.

El Fòrum d'Inversió se celebrarà el 3 de novembre de 2011 a les 16h. a la Sala d'Actes del COMB. Es presentaran els 8-10 projectes seleccionats pel Comitè de selecció.

Vols presentar un projecte al V Fòrum
d'Inversió Healthcare Barcelona 2011
,
registra't aquí.

Vols confirmar la teva assistència al V Fòrum
d'Inversió Healthcare Barcelona 2011
,
confirma-la aquí.


Entitats promotores:

 

    Col·legi Oficial de Metges de Barcelona                Barcelona Activa    BioRegió de Catalunya

Entitats col·laboradores:

 

    Hospital Clínic de Barcelona     Hospital Sant Joan de Déu   Hospital Parc Taulí   Consorci Sanitari de Barcelona

 

       La Caixa Capital Risc        


Amb el suport de:

Centre Innovacio i Desenvolupament Empresarial

Aquesta jornada està emmarcada dins el programa "Metge Emprenedor" del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, amb el suport d'ACC1Ó i el seus programa d'ajuts a la innovació.


         

COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web