9è Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona 2013

 

21 de febrer de 2013 - Col·legi Oficial de Metges de Barcelona7è Fòrum d'Inversió

El Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, Barcelona Activa - Ajuntament de Barcelona, ESADE BAN i Biocat coorganitzen el 9è Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona 2013.

El Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona és un punt de trobada entre empreses amb projectes de Biotecnologia, Medical devices, Serveis sanitaris i Tecnologies de la Informació relacionades amb la salut, i inversors interessats en el sector.

Es podran presentar tot tipus d'empreses (early stage) o equips amb projectes innovadors de desenvolupament de negoci corresponents al sector Healthcare.

Informació i dades d'interès per als emprenedors:

1. El termini de presentació de projectes és del 14 de desembre de 2012 al 6 de febrer de 2013. (presentació de projectes tancada)

2. Per a presentar projectes, cal cumplimentar el formulari oficial online aprovat pels organitzadors i seguir els següents passos:

3. Les quatre entitats organitzadores designaran un comitè de selecció de projectes que estarà format per membres de les entitats organitzadores. Es reunirà el 14 de febrer de 2013 i determinará, mitjançant votació, els deu millors projectes entre els presentats en temps i forma.

4. El 9è Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona 2013 se celebrarà el 21 de febrer a les 17.00 hores a la Sala d'actes del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona.

5. Les empreses seleccionades per presentar els projectes al Fòrum d'Inversió no hauran de satisfer cap tipus de dret ni tasa, ni per la presentació, ni per l'èxit, en el seu cas, en la captació de nous capitals.

Vols presentar un projecte al 9è Fòrumd'Inversió Healthcare Barcelona 2013, cumplimenta aquest formulari (termini exhaurit)

Vols confirmar la teva assistència al 9è Fòrum
d'Inversió Healthcare Barcelona 2013
,
confirma-la aquí


Entitats promotores:
    Col·legi Oficial de Metges de Barcelona      ESADE BAN             Biocat     

Entitats Col·laboradores

Hospital Clínic de Barcelona     Hospital Sant Joan de Déu   Hospital Parc Taulí   Healthequity     La Caixa Capital Risc ysiosRivayGarcia

Innova31CataloniaBio        Grup MED    Meditecnologia

Coofinancen:

Feder   Hospital Clínic de Barcelona

Amb el suport de:

Centre Innovacio i Desenvolupament Empresarial

Aquesta jornada està emmarcada dins el programa "Metge Emprenedor" del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, amb el suport d'ACC1Ó i el seus programa d'ajuts a la innovació.
         

COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web