7è Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona 2012

 

24 de maig de 2012 - Palau de Congressos Montjuïc, Fira de Barcelona

7è Fòrum d'Inversió

El Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, Barcelona Activa - Ajuntament de Barcelona, IESE Business School i Biocat coorganitzen el 7è Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona 2012, que aquest any com a novetat se celebrarà dins les activitats del Congrés MIHealth, al recinte firal de Montjuïc.

MIHealth és el primer congrés internacional de gestió sanitària i innovació clínica que se celebra a Barcelona el 24 i 25 de maig de 2012. La setena edició del Fòrum d'Inversió Healthcare tindrà lloc en el sí d'aquest congrés, com un acte satèl·lit.

El 7è Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona s'estableix com un punt de trobada entre empreses amb projectes de Biotecnologia, Medical devices, Serveis sanitaris i Tecnologies de la Informació relacionades amb la salut, i inversors interessats en el sector.

Es podran presentar tot tipus d'empreses (early stage) o equips amb projectes innovadors de desenvolupament de negoci corresponents al sector Healthcare.

Programa del 7è Fòrum d'Inversió Healthcare 2012

 
Informació i dades d'interès per als emprenedors:

1. El termini de presentació de projectes finalitza el 3 de maig de 2012. Per presentar els projectes cal omplir la següent fitxa i enviar-la a empreses@barcelonactiva.cat

2. Les quatre entitats organitzadores designaran un comitè de selecció de projectes que estarà format per membres de les entitats organitzadores i experts en el sector de l'atenció sanitària i en l'àmbit de la inversió privada. Es reunirà el 14 de de maig i determinará, mitjançant votació, els deu millors projectes entre els presentats en temps i forma.

3. El Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona 2012 se celebrarà el 24 de maig a les 17.00 hores dins el Congrés MIHealth, que té lloc a Fira de Barcelona els dies 24 i 25 de maig.

4. Les empreses seleccionades per presentar els projectes al Fòrum d'Inversió no hauran de satisfer cap tipus de dret ni tasa, ni per la presentació, ni per l'èxit, en el seu cas, en la captació de nous capitals.

 

Inscripció a la Jornada i accés al recinte del congrés

Si vols confirmar la teva assistència al 7è Fòrum Fòrum d'Inversió Healthcare, pots confirmar-la aquí.

La inscripció al Fòrum d'Inversió és gratuïta i només et dóna accés a la sala on se celebra i a la zona comercial del congrés MIHealth. Per poder accedir al recinte, caldrà presentar el document que imprimiràs durant el procés de registre.

Vols presentar un projecte al 7è Fòrum
d'Inversió Healthcare Barcelona 2012
, omple
aquesta fitxa i envia-la a empreses@barcelonactiva.cat

Vols confirmar la teva assistència al 7è Fòrum
d'Inversió Healthcare Barcelona 2012
,
confirma-la aquí.Més informació sobre el congrés MIHealth

MIHealth Fòrum reunirà als millors especialistes, investigadors i professionals de la salut. Una oportunitat única per a conèixer experiències reals en l’àmbit de les noves tecnologies aplicades ala gestió clínica que puguin contribuir o estiguin contribuint de manera decisiva en la consecució d’una major eficiència.

Si vols accedir a totes les activitats de MIHealth, acredita't on-line amb el codi VNP4QD2S i obté un 25% de descompte.

 

Entitats promotores:
    Col·legi Oficial de Metges de Barcelona                   BioRegió de Catalunya     BioRegió de Catalunya

Entitats Col·laboradores

Hospital Clínic de Barcelona     Hospital Sant Joan de Déu   Hospital Parc Taulí   Healthequity     La Caixa Capital Risc

  ysios  RivayGarcia     Innova31  CataloniaBio  Grup MED    Meditecnologia

Coofinancen:

Hospital Clínic de Barcelona   Hospital Clínic de Barcelona

Amb el suport de:

Centre Innovacio i Desenvolupament Empresarial

Aquesta jornada està emmarcada dins el programa "Metge Emprenedor" del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, amb el suport d'ACC1Ó i el seus programa d'ajuts a la innovació.
         

COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web