Quaderns de la Bona Praxi

L'edició impresa de tots els Quaderns de la Bona Praxi deixen d'editar-se gratuïtament i només s'imprimirà una edició limitada per aquells interessats en continuar la col·lecció en paper i per a entitats. L'edició online continua sent accessible per a la seva consulta al web.

Formulari subscripció Quaderns de la Bona Praxi (edició en paper)

T'oferim la possibilitat d'inscriure't per rebre periòdicament l'edició impresa dels Quaderns o rebre només aquells exemplars que siguin del teu interès.

El cost per exemplar és de 15€ (IVA inclòs) pels col·legiats al COMB, COMG, COMT o COMLL i de 20€ per altres interessats.
En tots aquells casos en que la recollida dels exemplars es faci directament al COMB no s'haurà d'abonar despeses d'enviament, en el cas contrari, el cost de l'enviament serà de 2€ dins la Península.

Els quaderns ja editats estan disponibles únicament en català. Properament els nous exemplars també es podran adquirir en castellà i anglès.

Col·legiat     Entitats i d’altres interessats

 

Dades personals

(dd/mm/aaaa)

Sí, vull rebre informació del COMB per correu-e.

En virtut del que estableix la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic, demanem que ens doni el seu consentiment perquè el Col·legi de Metges de Barcelona li enviï comunicacions relatives a les seves activitats per correu electrònic.

 

Dades de pagament: domiciliació bancària

Si tens algun dubte ens pots contactar al telèfon 93 567 88 88 o enviant un correu electrònic a.

Subscriure’s (La subscripció es farà efectiva a partir de la data de l'enviament d'aquest formulari)

Rebre exemplars específics ja editats.

En cas de voler-se donar de baixa de la subscripció, haurà de contactar per email o via telèfon amb el CEC indicant a l’assumpte “Baixa Quaderns de la Bona Praxi” i anotant les seves dades al cos de l’email.

He llegit i accepto la Política de Privadesa, em dono per informat de tot el que en ella es disposa i consenteixo el tractament de les meves dades amb les finalitats descrites.

Observacions extres:

*Camp obligatori

Les dades personals facilitades, s'inclouran en els fitxers del COL·LEGI OFICIAL DE METGES DE BARCELONA, per al compliment de les finalitats i funcions que li son pròpies així com per a donar resposta a la vostra petició d'informació.

Per exercir els drets d'oposició, accés, rectificació i cancel·lació, cal dirigir-se al COMB per escrit a l'adreça, Passeig Bonanova, 47 de Barcelona, o bé, enviar un correu electrònic a la adreça (Ref. Tractament de dades).

 

COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web