RICARD MONTES | Director gerent de Med1/MedSasa

Med1 consolida el seu creixement en clients i actius


L'alt grau d'especialització en els productes de Med1 comporta el creixement a 368 milions d'euros dels recursos totals de clients gestionats

Gràfics

 

La nostra trajectòria de creixement i consolidació es referma amb un balanç molt satisfactori al tancament de l'exercici. Treballem amb l'objectiu de consolidar les relacions amb els nostres clients, assessorant-los amb rigor i transparència i amb un equip humà preparat i compromès. Durant el 2018, hem experimentat un augment en el nombre de clients nous (1.447), la qual cosa suposa un 10 % de mitjana de creixement i de la base de clients vinculats, que són els que tenen més de dos productes amb la nostra entitat. El nivell de satisfacció global expressat pels clients dels serveis oferts per Med1 s'ha vist incrementat de nou (8,3 punts).

Els recursos totals de clients gestionats per l'entitat pugen a 368 milions d'euros, una xifra que creix anualment de forma recurrent un 11,5 %. Aquesta trajectòria és el resultat d'un model sòlid de negoci que combina un esquema extens de serveis financers juntament amb un alt grau d'especialització de productes per al col·lectiu mèdic.

Finançament metge jove i metge empresari

L'entitat s'ha mantingut proactiva en el finançament de tot tipus de projectes professionals i personals. Hem fet èmfasi a donar suport al finançament que el metge empresari i el metge jove necessiten per dur a terme els seus projectes (més del 30 % dels clients són menors de 35 anys). També hem continuat treballant en la concessió de finançament d'actius per promoure l'esperit emprenedor (974.671 euros finançats) i a empreses que necessiten finançament (1,98 milions d'euros). També hem continuat impulsant la millora en les condicions de préstec hipotecari (gestió d'actius consolidats per valor de 19,16 milions d'euros, una xifra substancialment per sobre de la del sector) i de préstec de consum (4,33 milions d'euros).

Malgrat l'actual situació de baixa rendibilitat del sector, Med1 ha aconseguit mantenir la seva sostenibilitat i creixement en el temps i és per això que ens sentim preparats per afrontar nous reptes i continuar projectant cap al futur la nostra trajectòria de prudència, excel·lència i creixement i de suport al metge en les seves necessitats, tant d'estalvi com de finançament.COMB MED

Amb el suport de:

Mutual MedicaBBVAANDBANKSHAM