Notícies

Diario Médico guardona l’acord de participació dels metges en la gestió de l’ICS

17/11/2015

El diari especialitzat Diario Médico ha guardonat amb un dels premis “Mejores Ideas de 2015” l’acord d’intencions del COMB amb el Departament de Salut de la Generalitat i l’ICS per millorar la participació dels metges d’aquest organisme. Diario Médico ha reconegut la importància de la signatura per fomentar la implicació dels professionals sanitaris en les decisions assistencials i de gestió dels centres que formen part de l’ICS. 

Arran d’aquesta iniciativa s’ha creat una comissió de treball formada per metges assistencials de l’ICS i metges amb responsabilitats directives que ha elaborat un document inicial de propostes al voltant de tres àrees: mecanismes de participació, rellançament del rol dels mecanismes de participació i autonomia dels professionals. 

El president del COMB i del CCMC, Dr. Jaume Padrós, ha agraït la implicació i col·laboració de tots els agents que han fet possible l’acord i ha remarcat que cal “continuar treballant perquè aquestes propostes es puguin desenvolupar de manera real als centres i per incentivar una nova manera de treballar que condueixi a una definició del model assistencial de futur”. 

Les altres idees guardonades han estat la decisió de l’ICS de donar rang de servei clínic a les Urgències dels seus hospitals; la instal·lació de l’equipament necessari per realitzar biòpsies líquides als laboratoris del VHIO; i a la recerca del VHIR que desenvolupa una metodologia que permet classificar de forma ràpida els diferents tipus i subtipus de l’hepatitis C. 

La gala de lliurament d’aquesta 14ena edició dels premis va tenir lloc ahir per la tarda al Teatre Nacional de Catalunya. COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web