Notícies

Pep Guardiola participa en la campanya de donació del Col·legi de Metges de Barcelona i la Fundació Àngel Soler Daniel amb una aportació econòmica d’un milió d’euros per a l’adquisició de material sanitari durant l’emergència per la COVID-19

24/03/2020

L’exfutbolista i exentrenador del FC Barcelona i actual entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, ha fet una donació a la Fundació Àngel Soler Daniel d’un milió d’euros per a l’adquisició i proveïment de material sanitari davant l’emergència sanitària de la pandèmia de COVID-19.

La campanya de donacions impulsada pel Col·legi de Metges de Barcelona i que es gestiona a través de la Fundació Àngel Soler Daniel té com a objectiu la recollida de material mèdic i d’aportacions econòmiques dels metges col·legiats i de la població en general per a la compra de material i equipament sanitari que actualment manca als centres sanitaris de Catalunya. També per poder finançar la producció alternativa (a través d’impressió 3D i altres) de respiradors i altres elements de protecció per al personal sanitari. 

Les donacions per a aquesta campanya, que es va iniciar el 21 de març, poden realitzar-se al compte bancari ES66 0182 4383 9002 0185 8057 de la Fundació Angel Soler Daniel, i fins avui ja sumaven 33.000 euros. Totes les aportacions recaptades es destinaran a l’adquisició i producció de material, el qual serà distribuït als centres sanitaris de tot Catalunya d’acord amb les necessitats i urgència i en coordinació amb el Departament de Salut.

 

COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web