CombTV

COMBTV és el canal de televisió online i a la carta a través del què es pot gaudir de tota mena de continguts audiovisuals relacionats amb el Col·legi: el Videoblog del President, conferències, debats, entrevistes, etc.

Benvinguda MIR 2020 (edició online)

Benvinguda MIR 2020 (edició online)


Arxiu de vídeos

 

Resultat de la cerca: 395 coincidències

Benvinguda MIR 2020 (edició online)
Benvinguda MIR 2020 (edició online)


#ElCoMBActua. Una història d’esforç, col·laboració i solidaritat
El Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) i la Fundació Àngel Soler Daniel han volgut deixar testimoni dels tres mesos de treball intens al llarg dels quals han dut a terme la campanya de donació i distribució de material sanitari i d’equipament divers a centres sanitaris i socials per fer front a l’emergència sanitària de la COVID-19. La campanya #El CoMBActua ha aconseguit distribuir material per valor de 2,6 milions d’euros a prop d’un miler de centres sanitaris i socials. Ha implicat 25 voluntaris i ha mobilitzat 1.359 donants, entre particulars, empreses i entitats. El vídeo recull el testimoni dels protagonistes d’aquesta campanya: voluntaris, personal sanitari i de l’àmbit social, pacients, col·laboradors, representants del CoMB, etc. i mostra, no tan sols com des de l’inici de l’estat d’alarma es va posar en marxa, de manera immediata, tot el dispositiu de recaptació, compra i distribució de material als centres, sinó també com a través del suport de la campanya es van teixir xarxes col·laboratives de producció local, gràcies a les quals es va donar resposta ràpida a necessitats específiques i, sobretot, urgents.


Homenatge a tots els professionals sanitaris que estan fent front a l'epidèmia de COVID-19
Homenatge a tots els metges, metgesses i resta de professionals sanitaris que estan fent front a l'epidèmia de COVID-19 i un record molt especial per als companys que ens han deixat.


#ElCoMBActua: Campanya de donacions per fer front a la COVID-19
Campanya de donacions amb la Fundació Angel Soler Daniel adreçada a particulars i empreses per fer front a la pandèmia que estem patint.


Recomanacions per sortir al carrer amb nens
La Dr. Sònia Miravet, vicesecretària de la Junta de Govern del CoMB, ens explica quines pautes s'han de seguir per sortir als carrer amb nens de forma segura


COVID-19: Tot allò que has de saber sobre les mascaretes: tipus i col·locació
Queco Novell ens ajuda a explicar com són les diferents mascaretes de protecció, quin són el seu grau de protecció i com utilitzar-les perquè siguin el màxim d'efectives.


COVID-19: Consideracions ètiques i deontològiques
Montserrat Esquerda, presidenta de la Comissió de Deontologia del Consell de Col·legis de Metges de Catalunya


Graphene Connect & Health Investment Forum
The Graphene Flagship, the Medical Association of Barcelona (COMB) and the Catalan Institute of Nanoscience and Nanotechnology (ICN2) are co-organizing a Graphene Connect on MedTech and Diagnostic Technologies associated with the first Graphene for Health Investment Forum.


Taula rodona “Canviant la mirada sobre la cooperació. Què comuniquem? Què pensem?” i lliurament de les Beques Bada 2019
Les diferents iniciatives de cooperació s’esforcen en difondre les seves accions, programes i projectes. Ho fan de maneres molt diverses, tant pel que fa a canals com mitjans. Llibres, articles, exposicions, campanyes, vídeos, fotos... lluiten per captar la nostra atenció Què ens volen comunicar? Volen canviar la nostra mirada sobre la cooperació? I sobre el món?


Premis a l’Excel·lència Professional 2019
51 metges i cinc equips assistencials van rebre la distinció de metges excel·lents en reconeixement a la seva trajectòria basada en el compromís, l’honestedat, la integritat, el treball en equip i l’excel·lència


< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  >> > 
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web