CombTV

COMBTV és el canal de televisió online i a la carta a través del què es pot gaudir de tota mena de continguts audiovisuals relacionats amb el Col·legi: el Videoblog del President, conferències, debats, entrevistes, etc.

Sant Cosme i Sant Damià 2019

Sant Cosme i Sant Damià 2019


Arxiu de vídeos

 

Resultat de la cerca: 381 coincidències

Sant Cosme i Sant Damià 2019
Sant Cosme i Sant Damià 2019


Informe Anual 2018 - Resum de l'any en xifres
Informe Anual 2018 - Resum de l'any en xifres Consulta tot l'informe a http://bit.ly/2nshnz7


19a Jornada d'Estiu de la Professió Mèdica - Puigcerdà 2019
19a Jornada d'Estiu de la Professió Mèdica - Puigcerdà 2019


IX Jornada d'Atenció Primària al món rural: "Urgències en el món rural"
IX Jornada d'Atenció Primària al món rural: "Urgències en el món rural"


Taula rodona "La impressió 3D en la pràctica clínica: aplicacions actuals i de futur"
Saps què és la impressió 3D? Coneixes per què s’utilitza? Saps quin serà el seu camp d’aplicació en el futur? Estàs interessat a donar resposta a aquestes preguntes? Aquesta sessió pretén divulgar entre el col·lectiu de metges les disciplines i els casos en què s’aplica aquesta tecnologia i dibuixar les possibles indicacions de futur. Des d’aquest coneixement bàsic se’t poden generar expectatives i la necessitat d’anar més enllà en el conei­xement d’una tècnica que ocuparà un rol rellevant en la medicina del futur.


24 Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona
24 Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona


Diàlegs d'Autogestió
El Col·legi de Metges de Barcelona endega un cicle de conferències sobre l’autogestió dels metges i metgesses dins el Servei Públic de Salut. El cicle comptarà amb sessions mensuals on s’explicaran diferents experiències d’autogestió implementades en el sistema sanitari català, i on s’analitzaran models organitzatius implementats a països del nostre entorn.


Com combatre les fake news de salut a la xarxa?
Internet, especialment a través de les xarxes socials, posa a l’abast dels ciutadans i ciutadanes una enorme quantitat d’informació sobre salut. A la xarxa, hi ha molts continguts útils i de qualitat disponibles, però també molta desinformació i moltes falses notícies (les conegudes fake news), que, en el pitjor dels casos, poden arribar a suposar un risc greu per a la salut.


Campanya #SalutSenseTrampes
Davant la gran quantitat d’informació sobre salut que hi ha a Internet, és indispensable tenir precaució i aplicar el sentit comú i l’esperit crític a l’hora de seleccionar continguts.


Actualització - Nova Llei de Protecció de dades en l’àmbit sanitari
Us expliquem les novetats de la llei de protecció de dades a partir de la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, que adapta el Reglament Europeu al nostre ordenament i introdueix, alhora, novetats no regulades per aquest i que va entrar en vigor el 7 de desembre de 2018


< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  >> > 
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web