Agenda

Short course - Brain Health for Life

Els propers 15 i 16 de desembre se celebrarà, en format digital, el curs Brain Health for Life, amb l’objectiu de donar visibilitat a les malalties cerebrals, una important amenaça mundial. En aquest short course s’analitzarà i debatrà els últims avenços de la promoció de la salut cerebral des d'un enfoc multidisciplinari, des de la nutrició, l'exercici o la son fins a l'impacte dels factors psicològics i la resiliència cerebral.

A més de les conferències, també hi haurà un track d’innovació amb sessions de pitch d’empreses i projectes i oportunitats de matchmaking entre projectes i empreses amb venture capitals internacionals.

Aquest curs forma part del programa ToHealth, una activitat d’EIT Health. L’organitza Biocat, Fundació "la Caixa” i Institut Guttmann, amb la col·laboració de l’ Institut de Neurociències de la Universitat de Barcelona, Meditecnologia i Medicen Paris, en el marc de B·Debate.

 

Informació relacionada:

  • Data i hora:

    15 de desembre 2020

    16 de desembre 2020

  • Lloc:edició online

  • Organitzador:Biocat, Fundació La Caixa, Institut Guttmann, Institut de Neurociències de la UB, Meditecnologia i Medicen Paris