Ventajas y descuentos

Botigues

 

Parcs Aquàtics

Parcs Aquatics

AQUADIVER a Platja d'Aro y WATERWORLD a Lloret de Mar. Obert a partir del 27 de juny 2020

AQUADIVER i WATER WORLD -  obert a partir del 27 de juny 2020 amb protocol covid-19

Als dos parcs aquàtics de la Costa Brava vostè podrà gaudir de diferents atraccions com: piscines d’onades, rius ràpids, tobogans, kamikazes i les fantàstiques pistes toves. Un conjunt d’atraccions orientades tant per a públic infantil com per a adult. Els parcs aquàtics Aquadiver a Platja d’Aro i Water World a Lloret de Mar són l’espai perfecte per passar uns dies inoblidables amb la família i els amics.

Trobarà els serveis més adients als mateixos parcs aquàtics, pel seu confort i experiència, com els nostres restaurants, creperies, zones de pícnic o pinedes, on podrà relaxar-se i gaudir d’un entorn envejable.

Ofereix:

-10 € de descompte sobre el preu de tarifa al titular beneficiari i fins a un màxim de 3 acompanyants seus. Així gaudireu d'un descompte màxim de 40 € per 4 persones. Imprescindible dur el pdf de la promoció imprès o al mòbil.  Codi: 10828
 
Un cop estigueu dins del qualsevol dels dos parcs, podreu gaudir de la promoció “Special Pass" torna al parc que vulguis per només 10 €. D’aquesta manera  tindreu  l’opció de tornar al mateix parc aquàtic o  visitar l’altre per només 10 € més per persona. Per tant, gràcies a aquesta doble promoció podreu arribar a gaudir de l’experiència de dos dies de parc aquàtic a meitat de preu. 
 
Aquesta oferta només serà aplicable una sola vegada al mes per persona i parc, en identificar-se a les taquilles dels parcs com a beneficiaris i presentant el DNI. 
 
Aquesta oferta no serà acumulable a altres promocions i/o ofertes existents i estarà subjecte a l’aforament dels parcs.
 


Debe identificarse presentando: (alguno de estos documentos) 
- Carné Colegial (Solicitud Carné Colegial)
- Carné de Estudiantes CoMB (Solicitud Carné) 
- Tarjeta Visa del Colegio (Solicitud Tarjeta)

Para más información:
AQUADIVER
Ctra de Circumval·lació, s/n
Apt. 232 - 17250 Platja d'Aro
www.aquadiver.com
aquadiveraquadiver.com
Tel. 972 82 82 83 - 972 82 82 84

WATER WORLD
Ctra. de Vidreres, km 1,2
Apt. 350 - 17310 Lloret de Mar
www.waterworld.es
waterworldwaterworld.es
Tel. 972 36 86 13 -  972 36 86 00

 

< Volver al llistado de ventajas y descuentos

 

El CoMB, a través del Programa de Ventajas y Descuentos, pretende conseguir que los colegiados puedan disfrutar de los mejores servicios y productos en las condiciones más beneficiosas posibles. Las ventajas y los descuentos que les ofrecemos son fruto de acuerdos entre el CoMB y cada una de las empresas suministradoras, las cuales deberán aplicar obligatoriamente unos determinados beneficios y descuentos en los productos o servicios que ofrecen. Con el ánimo de velar por el cumplimiento de los compromisos asumidos por las empresas y a fin de proteger los intereses de los beneficiarios del Programa, les solicitamos que, en caso de detectar cualquier anomalía en la aplicación del descuento acordado, nos lo comuniquen al efecto de poder solventarla lo más pronto posible.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Última actualización:
Inicio | Contáctanos | Aviso legal | Política de Cookies | Mapa web