Agenda

Cicle d'experiències en Lideratge. Construïm nous models d'atenció a les persones: Experiència en lideratge en l'entorn residencial

Experiència en lideratge en l'entorn residencial: "Dibuixant el futur de l'atenció a les persones en els centres residencials"

La pandèmia de la COVID-19 ha evidenciat la necessitat de repensar els models d’atenció actuals.

En l’atenció primària i l’àmbit hospitalari cal incorporar les lliçons apreses durant la pandèmia per reforçar noves maneres d’atendre les persones i consolidar la relació amb el territori o altres actors de l’entorn comunitari.

En els entorns residencial i domiciliari concretament, resulta cabdal fer-ho des d’una visió conjunta i integradora que se centri en les necessitats de les persones i el seu projecte de vida.

Per donar el tret de sortida al cicle, el proper 18 de maig tindrà lloc una sessió de presentació del cicle on es presentarà la primera experiència en lideratge.

Aquesta primera sessió pretén ser un espai per compartir la visió de tres professionals que, durant la pandèmia, van viure una experiència que els ha permès madurar algunes propostes. El seu objectiu és clar: ajudar a crear un entorn segur, de qualitat i satisfactori tant per a les persones que han de viure als centres residencials com per a les seves famílies.

Cicle lideratge
  • Data i hora:

    18 de maig 2021 de les 17h a les 18.30 hores

  • Lloc:edició online
    edició online
    edició online
  • Organitzador:Institut de Formació Mèdica i Lideratge
  • Contacte:Institut de Formació Mèdica i Lideratge